Ge ut din bok hos oss

Om du vill ge ut din bok på Kikkuli Förlag ska du maila in ditt manus till oss på manus@kikkuli.com

Tips!
– Var noggrann med att korrekturläsa manuset och dela gärna upp det som du har tänkt dig kapitlen så att manuset är bearbetat. Använd gärna typsnittet Times New Roman, storlek 12 och radavstånd 1,5.

– Bifoga gärna bilder/skisser om du har.

– Be gärna någon ge dig feedback på manuset innan du skickar in det så att du inte skickar in ett manus som innehåller onödiga fel som kommer i vägen för läsningen.

– Bifoga även en presentation som beskriver vem du är och varför du har skrivit boken.

Bra att veta!
Vi får in många manus varför det ibland kan ta lite tid innan du får svar från oss. Har du inte hört något efter tre veckor är vi tacksamma om du mailar oss igen så att vi inte har missat att du har skickat in det.

OBS!
Vi ger endast ut böcker som faller inom Kikkulis nisch med hästar, funktionshinder, sjukdomar, samhällsutmaningar och föreningsböcker.

Behöver du hjälp med att bearbeta ditt manus? Vi har en del tjänster du kan ta del av:

  • EGENUTGIVNING
    Har du alltid drömt om att ge ut din egen bok? Då är egenutgivning rätt väg att gå. Välj oss som din professionella samarbetspartner så hjälper vi dig att lyckas med ditt bokprojekt.
  • REDAKTÖR, LEKTÖR OCH KORREKTURTJÄNSTER
    Vi samarbetar med flera kvalificerade redaktörer och korrekturläsare. Om du blir refuserad när du kontaktar ett förlag kan vi hjälpa dig med att komma i kontakt med en redaktör eller lektör så att du får hjälp med att utveckla ditt manus.
  • ILLUSTRATÖRER
    Vi har en rad med illustratörer i vår illustratörsbank som vi gärna hjälper dig att komma i kontakt med.